Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Neval Kütük

Neval Kütük yazdı: Depresyondan kurtulmak mı istiyorsunuz? İşte Çözüm

Merhaba, bu yazımda sizlere Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları tarafından sunulan Değişim Programlarından ‘’Depresyondan Özgürleşme Sanatı Değişim Programı’nı size anlatacağım. Yazımın altında sizler için hazırladığım kısa videoyu da izleyebilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi, orman ve denizin renkleri olan mavi ve yeşilin uyumunu hem logosunda hem de giysilerinde kullanıyor. Değişim merkezlerinde sizi Değişim fili karşılıyor. Bu muhteşem hayvan Dünya Değişim Akademisi’nin maskotu.

 ‘Değişim’ derken insanlığın pozitif yönde değişimini kastediyoruz. Değişim, bir süreçtir, akıştır ve sürekli devam eder. Fakat her değişim olumlu olmayabilir. Dünya Değişim Akademisi tarafından sunulan Değişim Programları aracılığıyla gerçekleşen değişim hep pozitif yöndedir. Değişim bir sanattır ve Değişim Sanatı sayesinde engeller aşılır, içinizdeki uyumuş potansiyeller ortaya çıkar. Değişim ile sürekli yenilenirsiniz, kalıplardan özgürleşirsiniz, hayatınızın sorumluluğunu üstlenirsiniz. Değişim bitmek bilmeyen sonsuz bir yolculuktur ve çok heyecanlıdır. Bu yolculukta sizler de bizimle olabilirsiniz.

Peki, Değişim Uzmanı kimdir? Değişim Uzmanı, insanların yaşadığı sorunları aşabilmesi için yöntemler sunar. Burada kastedilen yöntemler, Değişim Programlarıdır. Değişim Uzmanı, insanların öz doğalarına dönmeleri yolunda yol gösterir. Dünya Değişim Akademisi’nde 200’ e yakın Değişim Programları vardır. Değişim Uzmanları, bu programların uygulanmasında size rehberlik eder.

Özellikle günümüzde herkes için çok temel olan birkaç Değişim Programına örnek vermek istiyorum.

‘’Depresyondan Özgürleşme Sanatı Değişim Programı’’ sayesinde depresyonun nedenleri ve kaynağını buluyorsunuz. İçinizdeki negatif güçler pozitife dönüşüyor. Stres Yönetimi Değişim Programı sayesinde stresten özgürleşiyorsunuz.  Öfkeyi Dönüştürme Sanatı Değişim Programı sayesinde öfke şefkate dönüşüyor.  Korkuları Aşma Sanatı Değişim Programı sayesinde korkular cesarete dönüşüyor.  Başarı Sanatı Değişim Programı sayesinde gerçek başarıyı deneyimliyorsunuz. 

Değişim için her zaman bir organizasyon gereklidir. İşte bu organizasyonun diğer ismi, Dünya Değişim Akademisi’dir. Dünya Değişim Akademisi’nin amacı, insanlığın değişim ihtiyacını karşılamak ve değişimi bilimsel temellere oturtmaktır. Böylece içinizdeki tüm yıkıcı güçler yapıcı güçlere, negatif düşünceler de pozitif düşüncelere dönüşecek.

Sizlere bu yazımda ‘’Depresyondan Özgürleşme Sanatı Değişim Programı’’nı anlatacağım. ‘’Depresyondan Özgürleşme Sanatı Değişim Programı’’nı Dünya Değişim Akademisi merkezlerinde yüz yüze veya online olarak uygulayabilirsiniz. Program, 8 çalışmadan oluşuyor ve her çalışma 45 dakika sürüyor. Her çalışmada depresyondan özgürleştirici aydınlatıcı bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yer alıyor.

 Pratik uygulamalar; nefes, vücut çalıştırma ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor.  Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik olarak uygulanıyor ve böylece duygu, düşünceler yatışıyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor. 

Depresyon, bir duygudurum tanımıdır. Duygudurum çökmesi bir depresyon belirtisidir. Depresyonda olan insan kendisini iyi hissetmez, moral bozukluğu yaşar ve hiçbir şeyden zevk almaz. Yaşam anlamsız hale gelir, boşluk, çaresizlik ve umutsuzluk  hisleri yaşanır. Depresyonda olan kişi, negatif duygulara kapılır ve ruhsal çökkünlük yaşar. ‘’Depresyondan Özgürleşme Sanatı Değişim Programı’’ sayesinde depresyonun nedenleri hakkında farkındalık artar ve depresyon artık rahatsız etmez. Değişim Teknikleri ile negatif duygular pozitif duygulara dönüşür. Depresyondan kaçmayarak ve onunla yüzleşerek kabullenme, özgürleşme gerçekleşir. Depresyonun bir hastalık değil, yaşam deneyimi olduğu farkedilince depresyondan özgürleşme gerçekleşir.

Yazımı sonlandırmadan, sizlere Değişim Uzmanlığı Eğitiminden bahsetmek istiyorum. Bu eğitim,  Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM) işbirliği ile gerçekleşiyor. Eğitim, 8 gün her gün 2 saat olmak üzere toplam 16 saatten oluşuyor. Eğitim sonrasında Değişim Uzmanı oluyorsunuz ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifika alıyorsunuz. Dünya Değişim Akademisi’nde 200’e yakın olan Değişim Programlarını sunabiliyorsunuz. En yakın Değişim Uzmanlığı Eğitimi 1-8 Mart tarihleri arasında gerçekleşecektir. Eğitime katılarak Değişim Uzmanı olabilir, hem kendinizi, hem de tüm dünyayı değiştirebilirsiniz.

Bir sonraki yazıda farklı bir Değişim Programı ile sizlerle olacağım. Aşağıda bu haftaki yazı kapsamında hazırlanan videoyu bulabilirsiniz.  Bizi takipte kalın.

Sevgilerimle

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademisi

Değişim Uzmanı

www.dunyadegisimakademisi.com

nevalkutuk77@gmail.com

0530 877 06 04

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER