Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Neval Kütük

Neval Kütük yazdı: Korkulara son

Merhaba sevgili okurlar,

Bu yazımda sizlere günümüzde hemen hemen herkesin zihninde taşıdığı bir yükten, korkudan bahsedeceğim. Eğer gerçekten korkularınızı aşmak ve bu felç edici duygudan özgürleşmek istiyorsanız, Dünya Değişim Akademisi’nde, Değişim Uzmanları tarafından bilimsel tekniklerle sunulan ‘’Korkuları Aşma Sanatı” Değişim Programı tam size göre. Üstelik bu programda, özellikle içinde bulunduğumuz salgın döneminde Covid-19’un yarattığı yoğun korku ve beraberinde getirdiği stres, endişe, kaygılar ve karamsarlıkla baş etmek için de harika çözümler bulacaksınız.

Dünya Değişim Akademisi, sizi yalnız bırakmıyor ve sizleri korkulardan özgürleştirecek çok etkili bir yöntem sunuyor. ‘’Korkuları Aşma Sanatı” Değişim Programı ile korku, endişe ve gerilim yükünden kurtularak hafifleyeceksiniz.

Dünya Değişim Akademisi, orman ve denizin renkleri olan mavi ve yeşilin uyumunu hem logosunda hem de giysilerinde kullanıyor. Değişim merkezlerinde sizi Değişim fili karşılıyor. Bu muhteşem hayvan Dünya Değişim Akademisi’nin maskotu. 

Değişim için her zaman bir organizasyon gereklidir. İşte bu organizasyonun diğer ismi, Dünya Değişim Akademisi’dir. Dünya Değişim Akademisi’nin amacı, insanlığın değişim ihtiyacını karşılamak ve değişimi bilimsel temellere oturtmaktır. Böylece içinizdeki tüm yıkıcı güçler yapıcı güçlere, negatif düşünceler de pozitif düşüncelere dönüşecektir. 

“Değişim” derken insanlığın pozitif yönde değişimini kastediyoruz. Değişim, bir süreçtir, akıştır ve sürekli devam eder. Fakat her değişim olumlu olmayabilir. Dünya Değişim Akademisi tarafından sunulan Değişim Programları aracılığıyla gerçekleşen değişim hep pozitif yöndedir. Değişim bir sanattır ve Değişim Sanatı sayesinde engeller aşılır, içinizdeki uyumuş potansiyeller ortaya çıkar. Değişim ile  kalıplardan özgürleşirsiniz, hayatınızın sorumluluğunu üstlenirsiniz. Değişim bitmek bilmeyen sonsuz bir yolculuktur ve çok heyecanlıdır. Bu yolculukta sizler de bizimle olabilirsiniz. 

 ‘Değişim Uzmanı kimdir? Değişim Uzmanı, insanların yaşadığı sorunları aşabilmesi için yöntemler sunar. Burada kastedilen yöntemler, Değişim Programlarıdır. Dünya Değişim Akademisi’nde 200’ e yakın Değişim Programları vardır. Değişim Uzmanları, bu programların uygulanmasında size rehberlik eder. Ayrıca   Değişim Uzmanı, insanların öz doğalarına dönmeleri yolunda yol gösterir. 

Özellikle günümüzde herkes için çok temel olan birkaç Değişim Programına örnek vermek istiyorum. 

‘’Depresyondan Özgürleşme Sanatı” Değişim Programı sayesinde depresyonun nedenleri ve kaynağını buluyorsunuz. İçinizdeki negatif güçler pozitife dönüşüyor. “Stres Yönetimi” Değişim Programı sayesinde stresten özgürleşiyorsunuz.  “Öfkeyi Dönüştürme Sanatı” Değişim Programı sayesinde öfke şefkate dönüşüyor.  “Korkuları Aşma Sanatı” Değişim Programı sayesinde korkular cesarete dönüşüyor.  “Başarı Sanatı” Değişim Programı sayesinde gerçek başarıyı deneyimliyorsunuz.  

Sizlere bu yazımda ‘’Korkuları Aşma Sanatı” Değişim Programından bahsedeceğim. ‘’Korkuları Aşma  Sanatı” Değişim Programını Dünya Değişim Akademisi merkezlerinde yüz yüze veya online olarak uygulayabilirsiniz. Program, 8 çalışmadan oluşuyor ve her çalışma 45 dakika sürüyor. Her çalışmada korkulardan özgürleştirici   aydınlatıcı bilgilendirmelere ve pratik uygulamalara yer veriliyor. 

 Pratik uygulamalar; nefes, vücut çalıştırma ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor.  Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik olarak uygulanıyor ve böylece duygu, düşünceler yatışıyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.  

İnsan, korkusuz olarak dünyaya gelir ama zamanla korkular hayatı felç eder ve insanı hareketsiz bırakır. O zaman yaşam zorlaşır.  Korku, bir yüktür ve bu yük tüm enerjiyi tüketerek sizi mutsuz eder.

En temel korku, ölüm korkusudur. Ölüm korkusu aşıldığında tıpkı bir ağacın yaprakları gibi günlük küçük korkular da buharlaşmaya başlar.

Korkulardan özgürleştiğinizde mutlu bir hayata ‘’merhaba’’ diyeceksiniz. 

“Korkuları Aşma Sanatı” Değişim Programı sayesinde korkuların kaynağını bulacak ve korkularla ilgili farkındalığınız artacak. Böylece korkularla yüzleşme gerçekleşecek ve   korkular cesarete dönüşecek. Korku yükünü attığınızda yaşama yeniden bağlanacaksınız. Anda kalabilecek, geçmiş ve gelecekten özgürleşeceksiniz.

Negatif düşünceler pozitif düşüncelere dönüşecek ve zihinsel acı kaybolacak. Korku, cesarete dönüştüğünde kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Korku aşıldığında onunla yüzleşeceksiniz ve böylece korkulara “elveda’’ diyeceksiniz.

Korkulara gülmeye başlayacak ve gerçek sevgiyi yaşayacaksınız.

Yazımı sonlandırmadan, sizlere Değişim Uzmanlığı Eğitiminden bahsetmek istiyorum. Bu eğitim,  Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM) işbirliği ile gerçekleşiyor. Eğitim, 8 gün her gün 2 saat olmak üzere toplam 16 saatten oluşuyor. 

Eğitim sonrasında Değişim Uzmanı oluyorsunuz ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifika alıyorsunuz. En yakın Değişim Uzmanlığı Eğitimi Haziran ayında gerçekleşecektir. Eğitime katılarak Değişim Uzmanı olabilir, hem kendinizi, hem de tüm dünyayı değiştirebilirsiniz. 

Bir sonraki yazıda farklı bir Değişim Programı ile sizlerle olacağım. Aşağıda bu haftaki yazı kapsamında hazırlanan videoyu bulabilirsiniz. Bizi takipte kalın.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER