Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nihat Zeybekci’den ilginç Galatasaray maçı yorumu

Galatasaray’ın dün gece UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge ile karşılaştığı maç hakkında Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’den sosyal medyada ilginç biri yorum geldi. Zeybekci, Galatasaray’ın kadrosunda Türk oyuncu olmamasını eleştirdi.

Galatasaray'ın dün gece UEFA

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi grup müsabakası 1. maçında dün akşam Belçika’da Club Brugge ile karşılaştı. Temsilcimiz sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak 1 puanın sahibi olurken Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’den maçla ilgili sosyal medyada ilginç biri yorum geldi.

”SUNUCU TAKIM İSMİNİ SÖYLEMEZSE KİMİN OYNADIĞINI ANLAYAMIYORUM”

Nihat Zeybekci, dün geceki maçta Galatasaray’ın kadrosunda Türk oyuncu olmamasını eleştirerek sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;”Yoldayım ve Galatasaray’ın maçını internetten dinlemeye çalışıyorum,sunucu takım ismini söylemezse kimin oynadığını anlayamıyorum. birkaç yerli oyuncu olsaydı keşke ismini duyunca anlaması kolay olurdu.Sunucunun daha çok takım ismini kullanması iyi olur. Karşı takımın oyuncularıda yabancı olunca karışıyor, bu arada yorum yazan arkadaşlara söylüyorum iyi bir Cimbomluyum sadece bana dramatik ve dikkat çekici geldi. Normal bulan arkadaşlara görüntüsüz sadece dinlemelerini öneriyorum”