Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nilgün Ök, 24 Haziran’ı İşaret Etti

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Denizli 4. sıra milletvekili adayı Nilgün Ök, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi, AK Parti’nin mecliste çoğunluğu elde etmesi ile güçlü bir Türkiye bizleri bekliyor”dedi.

AK Parti Denizli 4. sıra milletvekili adayı Nilgün Ök Denizli’de seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçelerde, evlerde ve iftar yemeklerinde vatandaşlarla buluşan Ök, yeni dönemde güçlü Türkiye mesajını vatandaşlarla paylaştı.

Nilgün Ök,”Geleceğe umutla bakalım. Büyük Türkiye’yi inşa edeceğimiz gençlerimizin dünyaya getirecek nesilleri var. Erdem, irade ve cesaretle Türkiye’nin şahlanışını görüyorum. 24 Haziran’da biz bu şahlanışa talibiz. İçinde bulunduğumuz dünyada Türkiye bölgesinin en önemli gücü haline geliyor. Türkiye’miz öncü bir devlet olacak. Bunu hep birlikte başaracağız.”dedi.

”Denizli’ye güvenim tam”

Denizli’nin 24 Haziran seçimlerindeki önemine dikkat çeken Nilgün Ök,”Denizlimiz Türkiye siyasetinde her zaman belirleyici illerden biri olmuştur. 16 yılda büyüyen ekonomisi, siyasi aktörleri ile Türkiye’nin içeride ve dışarıda sembolü olan Denizli’nin, 24 Haziran’da yine doğru kararı vereceğine inancım tamdır. Şahlanışımız sürecektir’dedi.