Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nilgün Ök Canlı Yayında Gündemi Değerlendirdi

AK Parti Denizli 4.

AK Parti Denizli 4. sıra milletvekili adayı Nilgün Ök dün katıldığı bir televizyon programında gündeme dair soruları yanıtladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nilgün Ök, dün gerçekleştirdiği Sarayköy ziyaretinin ardından bugün katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi. Ök”Dün Sarayköy’de vatandaşlarımızla konuştuk. Bize şunu söylediler,’Geçtiğimiz 4 yılda Sarayköy daha önce almadığı hizmeti aldı’dediler.

Ök AK Parti Belediyelerinin Vizyonunu Anlattı

AK Parti belediyelerinin çalışmlarının üst düzey olduğunun altını çizen Ök,”AK Parti belediyelerinin vizyonu bir birleriyle yarışmak. Bu vizyonla Dünya şehirleri ile yarışır durama gelmemiz lazım. Sadece projeler yapmak değil, o projelerle nasıl yaşanırın peşinde olunmalı”dedi.

Ök, Eski Denizli Yeni Denizli Kıyaslaması Yaptı

Nilgün Ök Denizli’nin eski hali ile yeni hali arasında kıyaslama yapacak bir çok kıstas olduğunu belirtti. Ök,”2004 yılında Denizli vizyon şehir olacak deniyordu. Gerçekten Denizli vizyon şehir oldu. Denizli insanı önceden Aydın’daki düzene,bahçelere, yollara hayran hayran bakardı. Ama şimdi baktığımızda Denizli’de artık bir yerden bir yere gidebilmek çok kolay. Artık Denizli yaşanılacak bir şehir”dedi.

Nilgün Ök’ün açıklamalarının tamamını izlemek için;

https://www.facebook.com/televizyon58/videos/1467460530050585/