Nilgün Ök Kale’de Vatandaşlarla Buluştu

Nilgün Ök Kale’de Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Denizli 4. Sıra Milletvekili adayı Nilgün Ök, Kale’de vatandaşlarla buluştu. Ök,”Denizlimiz’in her ilçesi bizim için ayrı öneme sahip. Ziyaretlerimiz 16 yıllık iktidarımızda başka bir çehre kazanan Kale’de devam ettik”dedi.

AK Parti Denizli 4. Sıra Milletvekili adayı Nilgün Ök seçim çalışmaları kapsamında dün Kale’de vatandaşlarla buluştu.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kale ilçesinde düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılan Ök, iftar öncesinde Kale esnafı ile bir araya geldi.

Nilgün Ök, iftarın ardından Kale’de ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Ök, Kale Belediyesi’nin yeni başkanı Mehmet Salih Sağınç ile bir araya geldi. Yeni görevi için Sağınç’ı tebrik eden Ök, çay bahçesinde yeni başkanla Kale hakkında sohbet etti.

”AK Parti İktidarı ise tüm gücü ile halkına hizmet etmeye devam edecek

Nilgün Ök,”Kale ilçemiz Denizli’nin en önemli konumlarından birine sahip. Özellikle tatil beldelerine giden yerli ve yabancı turistlerin ilçe ekonomisine katkısını daha da arttırmak ilk hedefimiz olacak. Bizler vatandaşlarımız rahat bir şekilde yaşamaları için 16 yıldır elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanımız olacak. AK Parti İktidarı ise tüm gücü ile halkına hizmet etmeye devam edecek.”dedi.

Yayınlama: 06.06.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.