Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nusr-et İzmir’e şube mi açıyor? Nusret Gökçe’den İzmir paylaşımı!

Sosyal medyada et ile hünerlerini sergileyerek Dünya’da fenomen olmayı başaran Nusr-et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe İzmir’e yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Sosyal medyada et ile

Etlere tuz serpme hareketi ile #saltbae olarak da bilinen ve Dünya’da fenomen olan Nusret Gökçe İzmir’e yatırım yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Önümüzdeki yıl İzmir’de açılması planlanan İstinye Park İzmir AVM’ye Nusr-et Steakhouse’un bir şubesini açacağı ifade edildi.

Nusret Gökçe, geçtiğimiz Pazartesi günü İstinye Park’ın sahiplerinden Zafer Kurşun ile birlikte İzmir’de inşaatı süren AVM’de incelemelerde bulundu.

AVM İNŞAATINDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI!

İzmir’in Konka ilçesinde inşaatı devam eden İstinye Park İzmir AVM’nin inşaatını gezen Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Gökçe’nin bu paylaşımı, İstanbul, Ankara, Bodrum, Dubai, Doha, Mykonos, Miami ve New York’ta Nusr-et Steakhouse zincirine bri yenisini daha İzmir’de ekleyeceği yorumlarını da beraberinde getirdi.

KARARINI NEW YORK DÖNÜŞÜNDE VERECEK

Yeniasır’da yer alan bilgiye göre, Nusret Gökçe’nin bazı yardımcı ve danışmanları ile birlikte sessiz sedasız karayolu ile İzmir’e geldi ve AVM alanında restoran açmak için görüşmeler yaptı. İzmir’den sonra New York şubesi için ABD’ye giden Nusret Gökçe’nin, dönüşte kararını kesinleştireceği kaydedildi.