Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğrenci kardeşlerinin eğitimi için kazak atkı ve bere ördüler

İHH KÜTAHYA ŞUBESİ GENÇLİK KOLLARI TARAFINDAN DÜZENLENEN KÜTAHYA’NIN KÖYLERİNDE OKUYAN ÖĞRENCİLERİN YARARINA “ATKI, BERE, KABAN VE BOT” KAMPANYASINA KÜÇÜK BİR KATKI DA ASLANAPA’DAN GELDİ.

İHH KÜTAHYA ŞUBESİ GENÇLİK

İHH Kütahya Şubesi Gençlik kolları tarafından düzenlenen Kütahya’nın köylerinde okuyan öğrencilerin yararına “atkı, bere, kaban ve bot” kampanyasına küçük bir katkı da Aslanapa’dan geldi.

Çorbada tuz olmak değildi derdimiz, tuz zerresi olabildik ise ne mutlu bize diye belirten Aslanapa Halk Eğitim Müdürü Aziz Kılıçarslan, ’’Halk Eğitimi Merkezi olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine destek verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bu kampanya için kursiyerlerimiz kendi elleriyle kazak, atkı ve bere ördüler. Yardım topladılar ve topladıkları bu yardımları Kütahya İHH Şubesi’ne teslim ettiler. Böylesi güzel bir düşünceyi hayata geçirmek için öncülük yapan usta öğreticimiz Mükerrem Selçuker’e ve değerli kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum, gerçekleştirdikleri bu etkinlik her türlü takdiri hak ediyor’’ diye konuştu.(YD-EFE)