Oğuzhan Göçenoğlu şehit mi, değil mi? Sosyal medya ile Denizli Valiliği ayrıştı

Sosyal medyada gündeme gelen Denizlili Oğuzhan Göçenoğlu’nun şehit düştüğü haberleri üzerine Denizli Valiliği yetkilileri Göçenoğlu’nun şehit olarak kayıtlara geçmediğini, daha önce askerden ayrıldığını açıkladı.

Oğuzhan Göçenoğlu şehit mi, değil mi? Sosyal medya ile Denizli Valiliği ayrıştı

Geçtiğimiz günlerde Suriye’nin kuzeyinde yaşanan patlamada ağır yaralandığı öne sürülen ve İzmir’de tedavi gören 25 yaşındaki Oğuzhan Göçenoğlu’ndan acı haber geldi. Sosyal medyada Göçenoğlu’nun şehit düştüğü haberi yayılırken Denizli Valiliği konu ile ilgili açıklama yaptı. Denizli Mezarlıklar Müdürlüğü de konu ile ilgi Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Göçenoğlu’nun şehit olduğuna dair bir yazı gelmediğini belirtti.

Denizli Valiliği’nden edinilen bilgiye göre, Oğuzhan Göçenoğlu’nun askerlikten ayrıldığı ve kayıtlara şehit olarak geçmediği, şehit töreni yapılmayacağı belirtildi.

KENT PROTOKOLÜ MESAJLAR YAYINLADI

Denizli Valiliği’nden edinilen bilgiye rağmen kent protokolünün ‘şehidimiz var’ mesajları yayınlaması akılları karıştırdı.

İzmir’de 4 gündür tedavi gören Oğuzhan Göçenoğlu hayatını kaybetti.

BUGÜN DEFNEDİLECEK

Oğuzhan Göçenoğlu, bugün Servergazi Fetih Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’na defnedilecek.

İŞTE SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

Yayınlama: 25.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.