Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Okul Sporları Gençler Masa Tenisi yarışmaları tamamlandı

DENİZLİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ‘OKUL SPORLARI GENÇLER MASA TENİSİ’ YARIŞMALARI TAMAMLANDI. YARIŞMADA ERKEKLER DALINDA ŞAMPİYON NEVZAT KARAALP ANADOLU LİSESİ, BAYANLARDA İSE CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ OLDU.

DENİZLİ GENÇLİK VE SPOR

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün tarafından gerçekleştirilen ‘Okul Sporları Gençler Masa Tenisi’ yarışmaları tamamlandı. Yarışmada erkekler dalında şampiyon Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi, bayanlarda ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu.

2018-2019 sezonu Okul Sporları Masa Tenisi heyecanı gençler kategorisinde tamamlandı. Hasan Güngör Spor Salonunda yapılan yarışmalara erkeklerde 39 takım, kızlarda 21 takım katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen yarışmalarda genç erkekler şampiyonu Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi, genç bayanlar şampiyonu ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu. Dereceye girenlere ödülleri yapılan törenle verildi. Grup yarışmalarında Denizli’yi temsil edecek takımlar ve grup maçlarının oynanacağı tarih ve yer bilgisi önümüzdeki günlerde açıklanacak.