Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ormancılardan Ortaköy’e tam not

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VE MANİSA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİNİ ORTAKÖY’DE AĞIRLADI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü ve Manisa Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerini Ortaköy’de ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Ortaköy Biyolojik Gölet, bu kez Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü ve Manisa Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerini konuk etti. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin ev sahipliğini yaptığı toplantıya Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet İbrahim Çolak ve Osman Malkoç ile Şube Müdürü Uğur Bayil, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Gürler katıldı. Toplantıda kurum yetkililerine yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çerçi, yönetim olarak çevreci bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi.

Toplantının ardından Ortaköy Biyolojik Gölet Alanı ve Ortaköy Er Meydanı’nı gezen heyet; bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa’ya güzel bir alan kazdırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İçerisinde ahşap iskele, oturma alanları, yürüyüş yolu, şelale, biyolojik gölet, ahşap köprü, restoran yer alan Ortaköy Yunuspark ve Biyolojik Gölet Projesi’ni tamamladık. Bu alanda toplantılarımız ve etkinliklerimiz devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızı Ortaköy’e davet ediyoruz” dedi.