Ösen’den Çanakkale Zaferi mesajı “Çanakkale Zaferi, vatan savunmasının destanıdır”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Çanakkale Zaferi’nin 106 yılı kutlaması ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü’ne özel bir mesaj yayımladı.

Ösen’den Çanakkale Zaferi mesajı “Çanakkale Zaferi,  vatan savunmasının destanıdır”
Yayınlama: 18.03.2021
A+
A-

Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımlayan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen Çanakkale Zaferi’nin, artık ayağa kalkamaz denilen Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhuyla küllerinden yeniden doğuşu olduğunu dile getirdi. Ösen, “Çanakkale Zaferi, esaret altında yaşamayı kabul etmeyen milletimizin kaderini tayin eden, bağımsızlık mücadelesinin, azminin ve inancının en büyük örneğidir. Kadını ve erkeği ile topyekûn vatan savunmasının destanıdır” dedi.

“Birlik ve direniş ruhu ile siyasete girdik”

Bu birlik ve direniş ruhunu kendilerine örnek ve rehber bilerek siyasete girdiklerini belirten Ösen şöyle konuştu: “Ülkemizin yarınları için çıktığımız bu yolda tarihimizi idrak ederek, Cumhuriyet değerlerinin izinde hareket ediyor, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanını canından aziz bilen kahraman şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.