Özel Kolej’de 83 Öğrenci Karnesini Aldı

Özel Kolej’de 83 Öğrenci Karnesini Aldı
Yayınlama: 20.01.2018
A+
A-

Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Kolejinde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatili öncesinde 83 öğrenciye karneleri dağıtıldı.

En çok kitap okuyan öğrencilere 10 TL’lik kantin hediye çeklerinin dağıtıldığı karne dağıtım törenine öğrenci velileri de katıldı. Öğrencilerin büyük bir heyecanla karneleri beklediği programda konuşan Okul Müdürü Ünal Yılmaz 15 tatil için öğrencilere bazı uyarılarda bulundu.

“Kız ve erkek çocuklarının ilgi alanlarına göre ev içinde onlara küçük görevler verin” diyen Ünal Yılmaz şu tavsiyelerde bulundu, “Tatil süresi boyunca evde çocuklarınızla geçirdiğiniz süreyi iyi değerlendirin. Bütün olarak gelişime odaklı ve eğlendirici tatilleri planlarken öncelikle yarıyıl tatili boyunca yakın çevremizde gerçekleştirilecek olan etkinlikler araştırılmalı ve planlamaya alınacak etkinliklere çocuklarla birlikte karar verilmelidir. Ayrıca, tatilde zaman yönetimi de önemlidir. Uykuya yatış ve kalkış saatleri, yemek saatleri, kitap okuma ya da televizyon izleme ve bilgisayar kullanım saatleri gibi standart bir zaman yönetimi de hem tatilin dolu dolu ve anlamlı bir şekilde geçirilmesini sağlayacak hem de okullar açıldığı zaman yeniden okula uyumu kolaylaştırıcı bir etkiye sahip olacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.