Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özlem Çerçioğlu’na skandal sözlere, Vekil Sancar’dan tepki

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik,” Hanımefendidir, annedir, şudur, budur ama kendisinin bu kimliğe uygun bir hareketi yok.” sözlerine CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’dan tepki geldi.

AK Parti Aydın Milletvekili

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, partisinin İncirliova Kadın Kolları Kongresi’nde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik ifadeleri gündeme oturdu. Yavuz’un sözleri CHP kanadından büyük tepkiler alırken, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’da duruma sessiz kalmadı.

AK Partili Yavuz bu sözleri sarf etmişti

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un “Ama ben şuna inanıyorum nasıl kadın-erkek eşitliği varsa, karşımızdaki rakibimizin de eşit davranışlara muhatap olması gerekiyor. Yani biz geçtiğimiz seçimlerde maalesef böyle bir hata yaptık. Dedik ki ‘Annedir, bayandır’ naif bir şekilde kendisi ile bir mücadeleye girdik. Şimdi görüyoruz ki bu mücadeleyi eksik yapmışız. Hanımefendidir, annedir, şudur, budur ama kendisinin bu kimliğe uygun bir hareketi yok. Bu naif anne, bayan dediğimiz, hürmet ettiğimiz seçimlerde ona göre davrandığımız kişi çıkıp…” ifadelerini kullandı.

Vekil Sancar: Şiddetle kınıyorum!

Başkan Çerçioğlu’na yönelik bu sözlere CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar; Bugün üzülerek gördüğüm AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Ege’nin Topuklu Efesi Aydın’ın gururu Sayın Özlem Çerçioğlu başkanımız hakkındaki talihsiz ve terbiyesiz beyanatını şiddetle kınıyorum… Sen kimsin ki anneliğin ve kadınlığın derecesini tespit edeceksin. Be utanmaz senin gibi bir kadın düşmanı ile o yüce mecliste çalışmak bize zullll…. Seni Aydın’mızın yüce gönlüne havale ediyorum yazıklar olsun.”