Pamukkalespor transferde gövde gösterisi yaptı

BAL’da hedefi olan bir takım oluşturmak için harekete geçen Pamukkalespor yönetimi, teknik direktör Mustafa Ceviz’le anlaştıktan sonra iç transferde kalmasını istediği oyuncularla anlaşmaya vardı. Daha sonra Murat Candan, Şükrü Ayhan ve Gürkan Akyol’u kadrosuna dahil eden Yeşil siyahlılar, dün de dış transferde 6 futbolcuyla sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Pamukkalespor transferde gövde gösterisi yaptı
Yayınlama: 16.06.2016
A+
A-

Bir süredir devam görüşmelerin ardından anlaşmaya varılan Kale Belediyespor’dan 22 yaşındaki başarılı kalecisi Ferhat Kölgesiz ve 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğukan Güngör, Nazilli Belediyespor’dan 19 yaşındaki forvet oyuncusu Ali Yağan ve 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Nevzat Buğra Kaymak, Beyköy Belediyespor’dan 24 yaşındaki stoper Mert Özkan ile Denizli amatör kulüplerinden Dokuzkavaklarspor’un kalecisi Serhan Büber dün kendilerini Escort Samsun Yeşil siyahlı yapan 1 yıllık sözleşmeye imza attılar.

Pamukkalespor Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Karaca’nın işyerinde yapılan imza törenine, Karaca’nın yanı sıra, Pamukkalespor Basın Sözcüsü Uğur Kovan, Teknik Direktör Mustafa Ceviz ve futbolcular katıldı. Dış transferde anlaşmaya vardıkları 5 futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Pamukkalespor Basın Sözcüsü Uğur Kovan “İç ve dış transferde şu ana kadar istediğimiz oyuncuları renklerimize bağladık.

Pamukkalespor BAL’da Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek. Yönetim kurulu olarak hedefi olan bir takım oluşturmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Teknik heyetimizle birlikte bütçemizi aşmadan en iyi transferleri yapmak için çalışıyoruz. Yeni transferlerin hem kulübümüze hem de oyunculara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Pamukkalespor’a geldikleri için mutlu olduklarını belirten yeni transferler ise, başarılı olmak için çalışacaklarını ifade ettiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.