Panelvan tipi araçla pat pat çarpıştı.. 71 yaşındaki Mustafa Şahin hayatını kaybetti!

Afyonkarahisar’a bağlı Şuhut ilçesinde meydana gelen kazada panelvan tipi araç ile ‘patpat’ diye tabir edilen tarım aracının çarpıştı. Kaza 72 yaşındaki Mustafa Şahin hayatını kaybetti.

Panelvan tipi araçla pat pat çarpıştı.. 71 yaşındaki Mustafa Şahin hayatını kaybetti!

Kaza, Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde Afyonkarahisar-Isparta il yolu üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Karaadilli Beldesi istikametinden Şuhut ilçesi istikametine doğru seyir halinde bulunan Abdullah Ü. (47) idaresindeki 03 ABT 719 plakalı panelvan tipi araç ile aynı istikamette seyir halinde bulunan Mustafa Şahin (72) idaresindeki ‘patpat’ diye tabir edilen tarım aracı, tarla yoluna girmek için yol üzerinde durakladığı esnada panelvan tipi araç, patpata çarptı. Kazada patpat sürücüsü Şahin ağır yaralandı.

Patpat sürücüsü yaşlı adam hastanede kurtarılamadı

Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Servis ekipleri ve jandarma ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen ekipler ağır yaralanan Mustafa Şahin’i önce Şuhut Devlet Hastanesi’ne daha sonra hayati riski bulunduğu için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Şahin, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yayınlama: 09.06.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.