Patrick Eze Denizlispor Kampına Katılıyor

Patrick Eze Denizlispor Kampına Katılıyor
Yayınlama: 04.01.2018
A+
A-

Denizlispor’un transferleri kampa katılmaya devam ediyor. Son olarak Konyaspor’dan transfer edilen Patrick Eze Denizlispor kampına bugün katılıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor’un Kayserispor’dan transfer ettiği sağ bek oyuncusu Can Berk Aydın Antalya’daki kampa katılan ilk transfer olmuştu. Denizlispor’un Süper Lig’den transfer ettiği bir diğer oyunu Patrick Eze’de Denizlispor kampına katılıyor.

Denizlispor’un kamp kadrosunda mevcut futbolculardan Asil Kaan, Zeki, Tahacan, Barış Örücü, Kappel, Alperen, Atakan, Taşkın, Cenk, Berkan, Ziya, Kerem Can, Veli, Burak, Cihan, Ali Rıza, Hüseyin ve Kadir bulunuyor.

Patrick Eze Kimdir?

22 Aralık 1992 Nijerya doğumlu Patrick Friday Eze Rad Belgrad’da başladığı futbol yaşantısını sırasıyla Africa Sports, Napredak, Rad Belgrad, Mladost, Napredak, Fujairah SC, Mladost, Al Qadisiyah, Fujairah SC, Al Qadisiyah ve Konyaspor’da sürdürdü.

Son olarak Konyaspor’da forma giyen Eze, bu sezon 7 Süper Lig, 2 Avrupa Ligi ve 2 Türkiye kupası olmak üzere 11 maça çıktı. Bu maçlarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.