Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PAÜ Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Numan Behlül Bektaş, koronavirüs’e yenildi!

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Numan Behlül Bektaş, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Makine

Denizli’de korona virüs bir can daha aldı. Edinilen bilgiye göre Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Numan Behlül Bektaş, bir süre önce yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bektaş, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Prof. Bektaş’ın ölümü ailesini ve PAÜ’yü yasa boğdu. Bektaş, bugün memleketi Burdur’un Yeşilova ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verilecek.

MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASINDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Prof. Bektaş’ın ölümü ile ilgili olarak Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Odamızın 39322 Sicil No’lu Üyesi, Pamukkale Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr Numan Behlül Bektaş’ı covid-19 salgını sonucu kaybetmiş bulunuyoruz. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.