PAÜ’den Afyonkarahisar ve Kütahya’ya teknik gezi

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (PAÜ) TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ, BÖLÜM DERSLERİ KAPSAMINDA AFYONKARAHİSAR VE KÜTAHYA’YA TEKNİK GEZİ GERÇEKLEŞTİRDİ. ÖĞRENCİLER GEZİLERLE HER İKİ ŞEHRİN TARİHİ DOKUSUNU YAKINDAN GÖRME İMKANI BULDU.

PAÜ’den Afyonkarahisar ve Kütahya’ya teknik gezi
Yayınlama: 27.11.2018
A+
A-

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri, bölüm dersleri kapsamında Afyonkarahisar ve Kütahya’ya teknik gezi gerçekleştirdi. Öğrenciler gezilerle her iki şehrin tarihi dokusunu yakından görme imkanı buldu.

PAÜ Turizm Fakültesi, Turist Rehberliği Topluluğu ve Turizm Rehberliği Bölümü işbirliği ile Afyonkarahisar ve Kütahya’ya gezi programı gerçekleştirdi. Müze Rehberliği dersi kapsamında ilk olarak Afyonkarahisar’ı ziyaret eden öğrenciler, Afyon Mevlevihane Müzesi ve Afyon Arkeoloji Müzesi hakkında müze yetkilileri tarafından detaylı bilgi aldı. Gezide daha sonra Kütahya’yı gezen öğrenciler burada da Kütahya Kalesi’ni ziyaret etti. Turist rehberi adayları, turizm açısından büyük öneme sahip Afyonkarahisar ve Kütahya’ya dönük rehberlik hizmet önerileri ortaya koydu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.