Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pazarlar’da ’Bir öğün sıcak yemek ve evde bakım temizlik’ projesi

PAZARLAR İLÇESİNDE 10 YILDIR DEVAM EDEN “BİR ÖĞÜN SICAK YEMEK VE EVDE BAKIM TEMİZLİK” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE İLÇE KAYMAKAMI KEREM YENİGÜN, PROJEDEN FAYDALANAN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ.

PAZARLAR İLÇESİNDE 10 YILDIR

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Kerem Yenigün, 10 yıldır devam eden ’Bir öğün sıcak yemek ve evde bakım temizlik’ projesi çerçevesinde projeden faydalanan vatandaşları ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geliştirilen projeler sıcak yemek, yalnız olarak yaşayan ve bakıma muhtaç yaşlılara modern çağın bir gereği olan insan onuruna yakışır hizmeti vermek ve sosyal hizmeti yaygınlaştırmayı esas alındığını belirten Kaymakam Yenigün, “Projeler ile başlıca görevlerimizden olan; toplumun dezavantajlı kesimlerine ulaşmak, onlara destek olmak, onların sorunlarını çözüme kavuşturmak amacını taşımaktayız. Bu gün de bazı vatandaşlarımızın sofrasına ortak olalım dedik. Ayrıca ’vatandaş devlet’ kaynaşmasını sağlamak ve devletimizin sıcak yüzünü insanlara göstermek açısından bu projelere önem verilmektedir” diye konuştu.

Kaymakam Yenigün’ün ziyaret ettiği vatandaşlar ise, “Kaymakamımızın bizleri ziyaret etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Devletimizin şefkatli yüzünü bizlere gösteriyor. Devletimizden Allah razı olsun” dediler.(MB-EFE)