Pazaryeri kalabalıklaşınca, belediye başkanı vatandaşı anons ile uyardı!

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçede koronavirüs tedbirlerini titizlikle uyguluyor. Son olarak ilçede kurulan pazarda yoğunluğun arttığını gören Şevkan, pazar yerine giderek vatandaşlara uyarılarda bulundu. Şevkan, alışverişini yapan vatandaşların evlerine dönmesini ve esnafların da hijyen kurallarına uyması gerektiğini anons etti.

Pazaryeri kalabalıklaşınca, belediye başkanı vatandaşı anons ile uyardı!
Yayınlama: 31.03.2020
A+
A-

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, koronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda vatandaşları her fırsatta uyarıyor. İlçede işyerlerini kapatılması, minibüs seferlerinin durdurulması gibi kararlara imza atan Şevkan, bugün bir vatandaşın virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Başkan Şevkan, vatandaşları koronavirüs tehlikesine karşı uyarmaya devam ediyor. Acıpayam’da her hafta salı günü kurulan pazar yerinde yoğunluğun arttığını gördü. Eldivenini, maskesini takan Başkan Şevkan soluğu pazar yerinde aldı. Şevkan, bulunduğu araçtan anons ile vatandaşları uyardı.

İŞTE BAŞKANIN UYARILARI

Şevkan uyarısında,”Pazarımız kalabalıklaşmaya başladı. Alışverişini yapan tüm vatandaşlarımızın pazar yerini hızla terk etmesi gerekmektedir. Esnafımızın eldivenlerine ve maskelerine dikkat etmelerine özellikle rica ediyorum. Hiçbir vatandaşımız ürününü kendisi almayacak, esnaf arkadaşımız poşetleyecektir. Parayı alan kişinin ayrı, malzemeyi veren kişinin ayrı olmasına dikkat ediniz. Bu salgın hastalık artarak devam etmektedir. Bulaşma özelliği çok yüksektir. Şuanda hepiniz birer virüs taşıyanı olarak düşünülmektesiniz. Onun için biran önce alışverişinizi yaparak pazar yerini terk etmeniz lazım”ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.