Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pınar Karşıyaka Deplasmanda Güldü

Basketbol Süper Ligi’nin 22. Haftasında Akatlar Spor ve Kültür Kompleksinde Bahçeşehir Koleji’ne konuk olan Pınar Karşıyaka, sahadan 96-83’lük skorla galip ayrıldı ve üst üste 2. Galibiyetini aldı.

Basketbol Süper Ligi’nin 22.

Karşılaşmanın ilk çeyreği büyük bir çekişmeye sahne olurken Bahçeşehir Koleji farkı bir ara 7 sayıya kadar çıkarsa da topu iyi paylaşan Pınar Karşıyaka çeyrek sonunda skoru eşitlemeyi başardı ve ilk çeyrek 22-22’lik eşitlikle sonuçlandı.

İkinci çeyreğe Morgan ve Onuralp’in üst üste isabetleriyle başlayan yeşil kırmızılı ekip farkı açmaya başlasa da bireysel yetenekleriyle oyuna tutunan Bahçeşehir Koleji maçın kopmasına izin vermedi ve soyunma odasına 44-38’lik Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle gidildi.

Üçüncü çeyreğe Metecan ve M’Baye’nin hücumdaki etkili oyunuyla başlayan Pınar Karşıyaka periyot sonuna doğru farkı çift hanelere çıkardı ve son çeyreğe 70-60’lık skorla önde gitmeyi başardı.

Son çeyrekte de rakibine geriye dönüş şansı vermeyen Pınar Karşıyaka, sahadan 96 – 83’lük skorla galip ayrıldı ve bu sezonki 18. Galibiyetini aldı.

İzmir temsilcisinde tam 5 oyuncu çift haneli skor üretmeyi başarırken M’baye 19 sayıyla maçın skorer ismi oldu. Henry 18, Tony Taylor 16, Metecan 13 ve Morgan da 11 sayı üreterek çift hanelere ulaşan diğer isimler oldular. Ev sahibi ekipte Shannon Evans ve Stimac 16’şar sayı ürettiler.

Pınar Karşıyaka önümüzdeki hafta Büyükçekmece Basketbol’u konuk edecek.