Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis göçmen kızı kucaklayıp koşmuştu, o facianın sorumlusu yakalandı

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE, 7 YAŞLARINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU KUCAKLAYIP VAR GÜCÜYLE KOŞARAK 100 METRE İLERİDEKİ AMBULANSA YETİŞTİREN TRAFİK POLİSİNİN MÜDAHALE ETTİĞİ VE ÜÇ ÇOCUĞUN CAN VERDİĞİ FACİAYA İLİŞKİN OLAYIN SORUMLUSU OLARAK ARANAN MÜCAHİT T., İZMİR’İN TORBALI İLÇESİNDE YAKALANDI.

MUĞLA'NIN BODRUM İLÇESİNDE, 7

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 7 yaşlarındaki kız çocuğunu kucaklayıp var gücüyle koşarak 100 metre ilerideki ambulansa yetiştiren trafik polisinin müdahale ettiği ve 3 çocuğun can verdiği faciaya ilişkin olayın sorumlusu olarak aranan zanlı, İzmir’in Torbalı ilçesinde yakalandı.

Bodrum ilçesinde Ekim ayında yaşanan tekne faciasında 3 çocuk hayatını kaybetmiş, gözaltına alınan 5 zanlı ise tutuklanmıştı. Göçmen faciasındaki olay ise 9 yaşındaki Melek Abucezar’ı kurtarmak için büyük çaba sarf eden trafik polisi Harun Kılıçoğlu’nun mücadelesiyle hafızalara kazınmıştı. Kılıçoğlu, 7 yaşlarındaki kız çocuğunu kucaklayıp var gücüyle koşarak 100 metre ilerideki ambulansa yetiştirmişti.

Olay sonrası olayın sorumlusu olduğu iddia edilen Mücahit T.’nin izini araştıran ekipler, şahsın izine Torbalı’da rastladı. 3 kişinin ölümünden sorumlu olarak ve yasa dışı göçmen kaçakçılığı yaptığı iddialarıyla aranan şüpheli, Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin İzmir-Aydın yolu üzeri Yazıbaşı-Ayrancılar arasında yapılan trafik kontrol esnasında yakalandı.Şahıs, daha sonrada Bodrum’a gönderildi.