RATEKS, Çin işbirliği adımları atıldı

Çin’in Keqiao Belediye Başkan Yardımcısı Sun Chengrong, daire başkanları ve 5 işadamı Denizli’de ziyaretlerine devam ediyor. Heyet RATEKS Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ateş’i fabrikasını inceledi.

RATEKS, Çin işbirliği adımları atıldı

Çin’in Keqiao bölgesinden gelen Keqiao Belediye Başkan Yardımcısı Sun Chengrong, daire başkanları ve 5 işadamı Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaretinin ardından Denizli’nin önemli tekstil firmalarından RATEKS’i ziyaret etti. RATEKS Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ateş, Ateş grup genel müdürü Ekrem ateş, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile birlikte Çinli heyeti ağırladı.

RATEKS ÇİN İŞBİRLİĞİNİN TEMELLERİ ATILDI

RATEKS’ni sektörde gösterdiği faaliyetlerle ilgili Çinli heyete çalışmalarını aktaran Ateş Grup Genel Müdürü Ekrem Ateş, Çin ile ilişkilerin önemine dikkat çekti.Rateks ürünlerinin bulunduğu showroomda tanıtım gerçekleşti.Başkan Doğan ve Çinli heyete fabrika gezisi sonrası yemek ikram edildi. Çinli heyet Rateks ürünlerinin çok kaliteli olduğunu bu konuda kalitede birleşmek için işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.Çin Heyeti Başkan, Şeniz Doğan, Ateş grup yönetim kurulu başkanı Hasan Ateş ve genel müdürü Ekrem Ateş’i kumaş üzerine 27 Eylül’de Çin’de gerçekleştirilecek fuara davet etti.Heyet RATEKS ziyaretinin ardından Çal’a geçti.

DOĞAN İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Merkezefendi belediyesi başkanı Şeniz Doğan, Çinli heyeti, kendi ilçesinde yer alan şirketlerle Çinliler arasındaki işbirliğinin kurulması için bu teması gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Yayınlama: 19.08.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.