Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Bağ, Öğrencileri Otogarda Karşıladı

Rektör Bağ, bugün başlayan

Rektör Bağ, bugün başlayan Pamukkale Üniversitesi kayıtlarında, üniversiteye başlayacak öğrencileri karşıladı. Denizli Deda Haber’e PAÜ’ye yapılan kayıtlarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Bugün başlayan üniversite kayıt döneminde Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, üniversitedeki kayıt stantlarını ziyaret etti. Ziyaretinde kayıt stantında çalışanlarla el sıkıştı. Kayıt olup, yeni öğretim yılında Pamukkale Üniversitesi öğrencisi olacakları tebrik etti.

Programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’ne giderek terminalde öğrencileri karşılayan üniversite ekibi ile de el sıkıştı. Terminalde kayıt olmak için gelen öğrencilere başarılar dileyen Rektör Bağ, öğrencilere çiçek takdim etti.

Rektör Bağ, Pamukkale Üniversitesi’ne yapılan kayıtlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Rektör Bağ, “Pamukkale Üniversitesi’nin eğitim – öğretim altyapısı açısından herhangi bir sıkıntısı olmadığını, çok iyi bir ortama geldiklerini ve güçlü bir öğretim kadrosuyla eğitim alacaklarını ifade etmek istiyorum” dedi.

PAÜ Kayıt İşlemleri

3 – 10 Eylül tarihlerinde başlayan kayıt işlemlerinde hem e- kayıt yapılabilirken hem de okulda kayıt işlemleri gerçekleştirilebilmekte.

Elektronik Kayıt İşlemleri için Pamukkale Üniversitesi’nin kendi resmi sitesinden yaptığı açıklamada ise,

“Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemlerini yapabileceklerdir. Kayıt ekranına girmeniz yeterli olmayıp, E-kayıt ekranında “Kaydınız Yapılmıştır”  v.b.  ibareyi görünceye kadar işleme devam edip, işlemi sonuçlandırmanız gerekmektedir. Kayıt işlemini sonuçlandırmayan öğrencinin e-kayıt işlemi geçerli sayılmaz. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra Elektronik Kayıt Belgesi ve Öğrenci Belgesini e-devlet sistemi üzerinden alabilirsiniz. E-kayıt yaptıran öğrencilerin ayrıca kayıt için Üniversitemize gelip kayıt yaptırmasına gerek yoktur.

E-kayıt yaptıran öğrenciler kayıt için istenen belgeleri 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında kayıtlı oldukları okullarına teslim edeceklerdir”.

 

Dikkat! Bu Bölümlerde E- Kayıt İşlemleri Yok