Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rektör Budak çalışanların yeni yılını kutladı

Ege Üniversitesinde akademik ve idari kadronun katılımı ile yeni yıl kutlaması düzenlendi. EÜ Rektörlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Budak’ın yanı sıra; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Atılgan, Prof. Dr. Mehmet Ersan, Prof. Dr. Cemil Gürgün, üniversite üst yönetimi, akademik ve idari çalışanlar katıldı.

Ege Üniversitesinde akademik ve

Yaptığı konuşmada, başarılarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Ege Üniversitesi olarak üniversitemizin köklü tarihine altın harflerle yazılacak nice başarılara imza attığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz. Çalışanlarımızın katkılarıyla öğrenci memnuniyetinde A Plus Üniversite olduk. Aynı zamanda kurumsal tam akreditasyon ve araştırma üniversitesi hedeflerimizi gerçekleştirerek üniversitemizi bir marka değeri haline getirdik. Bu yıl, gerek yükseköğretim kurumlarına yönelik değerlendirme sıralamalarımızla, gerekse akreditasyon faaliyetlerimizle başarımızı ulusal ve uluslararası arenada tescilledik. YÖKAK’tan beş yıl tam kurumsal akreditasyon alarak ülkemizde bir ilki başardık. Bunun yanı sıra, en önemli hedeflerimizden biri olan ‘Araştırma Üniversitesi’ olma unvanını kazandık. Araştırma Üniversitesi olmamız ile birlikte, ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından olan üniversitemiz için duyduğumuz sorumluluk bilincimiz de arttı. Artık, bu etiketin getirdiği sorumluluklar ile daha çok çalışarak, ülkemize daha çok katkı sunacağız. Oluşturduğumuz bilim üretme ekosistemimizi sürdürülebilir hale getirmek, eğitim öğretimde kalite öncelikli, öğrenci odaklı, tam akredite bir araştırma üniversitesi olarak daha nitelikli çalışmaları hayata geçireceğiz” diye konuştu.   

“Hedeflerimizi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz”

Rektör Budak,  “Yıl biterken dört yıl önce çıktığımız yolda Ege Üniversitesi ailesi olarak tüm hedeflerimizi gerçekleştirmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Önümüzdeki süreçte de somut ve ölçülebilir parametreler üzerinden belirlediğimiz hedeflere ulaşmak ve üniversitemizi ulusal ve uluslararası arenada hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Büyük bir heyecanla karşıladığımız 2022 yılında da kurumsal akreditasyon ile tescillenmiş eğitim kalitemizden ödün vermeden, öğrenci odaklı uygulamalarımızla, gençlerimize aydınlık bir gelecek sunmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyor, 2022 yılının üniversitemize, bölgemize ve ülkemize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.