Rezervasyonunuz Yoksa O ilçelere Tatile Gitmeyin!

Rezervasyonunuz Yoksa O ilçelere Tatile Gitmeyin!

Kurban Bayramı tatilinde, Muğla’nın önemli turizm merkezlerinden Bodrum, Ula, Marmaris ve Fethiye’deki turistik tesislerin rezervasyonlarında yüzde 100 doluluğa ulaşıldı.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Muğla’nın önemli turizm merkezlerinden Bodrum, Ula, Marmaris ve Fethiye’deki turistik tesislerin rezervasyonlarında yüzde 100 doluluğa ulaşıldığı bildirildi.

Tatil sezonunun sonlarına doğru yaklaşıldığı bu dönemde Kurban Bayramı tatilinin de etkisi ile yerli turistler Ege kıyılarını tercih etti. Bayram tatilinin başlamasına kısa bir süre kala Ege’nin gözde tatil kentleri olan Bodrum, Ula, Marmaris ve Fethiye’de rezervasyonlarda tam doluluk seviyesine ulaşıldı.

Bayram tatilindeki rezervasyonların tamamen dolu olduğu ve rezervasyon değişiklikleri dışında bu ilçelerde tatil yapmak için gelmenin çok doğru bir tercih olmadığı ifade edilirken, bu yoğunluğun özellikle bayram tatili süresinde olacağı belirtildi.

Mutlaka önceden yerinizi ayırtın

Bodrum, Ula, Marmaris ve Fethiye için rezerzvasyonsuz gelmenin mağduriyet yaratacağı bu nedenle rezervasyon yaptırmadan gelinmemesi gerektiği uyarısı yapılıyor. Sadece acentelerin ortaya çıkabilecek boşlukların veya iptal durumlarının olması durumunda yeni rezervasyon alınabildiği ifade ediliyor.

Yayınlama: 16.08.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.