Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisi DGC’yi Ziyaret Etti

Saadet Partisi Denizli İl

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Milli Gazete yazarı Şakir Tarım ve SP Halkla İlişkiler Başkanı İbrahim Kuru ile birlikte, “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu. Ziyaretçiler, cemiyet başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

”Bu kutsal vazifenizde bizlerin desteği her zaman sizlerle olacaktır”

SP Denizli İl Başkanı Eryılmaz ziyarette yaptığı açıklamada, “Özgür bir toplumun oluşumuna önemli katkılar sunan basın mensupları, aynı zamanda herkesin kendi düşüncesini kolayca ve rahatça belirtmesine, her fikrin açıkça toplumda yer bulmasına, insan hakları ve daha birçok önemli konuda toplumun bilinçlenmesine vesile olmaktadır. Bilgiye ulaşmanın kolay olduğu fakat doğru bilgiyi bulmanın zorlaştığı günümüzde, basın mensubu kardeşlerimizin büyük bir özveri ile çalıştıklarının farkındayız. Bu sebeple hak ve adaletin tesisi için kaleminizden dökülen her bir sözcüğün bizim için değeri oldukça büyüktür. Bu kutsal vazifenizde bizlerin desteği her zaman sizlerle olacaktır. Ayrıca terör ve savaş gibi olumsuz şartlarda çalışmak zorunda kalan ya da iş bulamadığı için çalışamayan, internet medyası gibi yasal boşluk taşıyan alanlarda çalışarak mağdur olan gazeteciler başta olmak üzere bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz.” dedi.

Cemiyet Başkanı Boyacı’ya, SP İl Başkanı Eryılmaz tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davam” kitabı hediye edildi ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boyacı, tüm gazeteciler adına Saadet Partisi heyetine teşekkür etti.

Konu ile ilgili farklı haberler; 

İYİ Parti’den DGC’ye Ziyaret

Başkan Zolan’dan DGC’ye Ziyaret

CHP Denizli’den DGC’ye ziyaret