Saadet Partisi’nden Tunç Soyer’e Ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Kılıç’a SP İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Dağ ile İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erduran eşlik etti.

Saadet Partisi’nden Tunç Soyer’e Ziyaret

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile göreve seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e başarı dileği ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İzmir’in önemli bir kent olduğuna dikkat çekti. Kılıç, tarım, turizm ve sanayi yönlerinin yanı sıra limanıyla birlikte ticaret kenti olma özelliği de taşıyan İzmir’in en güzel hizmetleri hak ettiğini vurguladı. Başkan Tunç Soyer ile fikir alışverişinde bulunan Şerafettin Kılıç, ulaşım, trafik, Kemeraltı, imar konusu gibi sorunların öncelikle ele alınması gerektiğini kaydetti.

Saadet Partisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, İzmir’in çehresini değiştirmek için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Ziyaret sonunda SP’li Kılıç, Belediye Başkanı Soyer’e Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davam” isimli kitabını hediye etti.

Yayınlama: 11.06.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.