Sadık tarım ürünleri marketlerde yerleri aldı

Denizli’nin köklü firmalarından Sadık Grubu’nun tarım sektöründeki markası Sadık Tarım, İyi Tarım Uygulamaları kapsamında yetiştirdiği ürünleri ile Türkiye’ye açtı.

Sadık tarım ürünleri marketlerde yerleri aldı
Yayınlama: 08.06.2021
A+
A-

Otomotiv, akaryakıt, madeni yağlar, sigorta ve tarım sektörlerinde hizmet veren 74 yıllık Sadık Grubu, tarım alanında yapmış olduğu çalışmalarına da ivme kazandırdı. Sadık Tarım marka tescilinin tamamlanması ile birlikte ürettiği ürünlerini, sağlıklı beslenmeye önem veren tüm tüketicilere ulaştırabilmek için Türkiye’ye açıldı.

2009 yılında tarım alanında yatırımlara başladıklarını söyleyen Sadık Tarım Yöneticisi Ümran Mersin, “2009’dan beri Sevgili Esimin bizzat uğraşıp ekipçe gece gündüz emek verdiğimiz, yetiştirdiğimiz ürünlerimizi, güveninize layık olmaya çalışarak satışını yapıyorduk .

Bu sene markalaşıp “Sadik Tarım” markası ile Çamlıktaki Hedonia gurme market, kendi Petrol marketlerimizde ve Gün marketin dört şubesinde Çamlık, Çınar, Servergazi, Bereketli  şubelerinde satışına başladık.

İnternet satışlarımızda daha sonra başlayacaktır.

Yağlarımız erken hasat soğuk sıkım olup 0,5 dizem yani 0,8 ‘in altındadır. Ballarımız da doğal süzme çiçek balı. Dolayısıyla zaman içinde kristalleşip donan bal gerçek çiçek balıdır, kesinlikle şekerli olduğunu düşünmeyin. Raflarda uzun sure şeffaf durabilsin diye bazı ballara yüksek ısı uygulanıp toksit maddeye dönüştürülüyor yani zehire. Bu yüzden Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği 2020 yılında bazı maddeleri değiştirildi ve bu konuda tüketicileri aydınlatmak üzere çok mücadele ediyoruz. Allah dürüst üreticilere, hepimize kolaylıklar versin” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.