Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Salihli’de vatandaşları ısıtan hizmet

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA, YAPILAN KİRALAMA İHALESİ KAPSAMINDA, SAN 9 VE SAN 10 KUYULARINDAN GELEN 95 DERECE SICAKLIĞA SAHİP SICAK SUYUN JEOTERMAL ISI MERKEZİNE BAĞLANARAK, ABONELERE VERİLMEYE BAŞLANDIĞINI AÇIKLADI.

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yapılan kiralama ihalesi kapsamında, San 9 ve San 10 kuyularından gelen 95 derece sıcaklığa sahip sıcak suyun jeotermal ısı merkezine bağlanarak, abonelere verilmeye başlandığını açıkladı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde jeotermal enerji ile ısınan evlere müjdeli haber geldi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belediye adına kayıtlı jeotermal işletme ruhsatlı sahanın 30 yıllık süreyle 1.5 milyon lira bedelle kiralandığını ifade ederek, “2014 seçimlerinde halkımıza ne sözü verdiysek hepsini yaptık. Salihli’de vatandaşlarımızı ısıtmak için yola çıktık ve Salihli’ye verdiğim ısıtma sözünü de yerine getirdim. Yıllardır açılan 28 kuyudan sadece 6 tanesi aktif ancak bu kuyulardan gelen sıcak su ile vatandaşlarımız yeterli ısınamıyordu. San 9 ve San 10 kuyularından gelen sıcak su sayesinde halkımız bu kıştan itibaren evlerinde hiç üşümeyecek. Bunun garantisini veriyorum. Bundan böyle Salihlimiz hem ısınacak hem de gelir elde edecek. Jeotermal enerji ile ısınan vatandaşlarımızın evlerine 95 derece sıcaklığa sahip sıcak su dağıtımı başladı. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.