Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salihlili’nin Yağmursuyu Kabusu Sona Eriyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli
MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçe merkezinde ikamet eden vatandaşların yağmursuyu kabusuna son vermek amacıyla başladığı 25 Milyon liralık yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda Salihli ilçe merkezindeki su birikintilerinin sağlıklı şekilde tahliye edilebilmesi adına yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor. 25 Milyon TL yatırım değerine sahip yağmursuyu hattında, 190 Sokak ile Atatürk, Kurudere, Garaj, Menderes ve Gürsel caddelerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Şüheda Caddesi’nin bağlantısı olan 220 Sokak’ta da çalışmalara başlandı. İşin yüzde 20’sini tamamlayan ekipler çalışmalarını sonlandırdığında, merkezdeki cadde ve sokaklarda oluşan göllenmelerin yollara verdiği tahribatın önlenmesinin yanında, vatandaşların mağduriyet yaşanmasının da önüne geçilecek.

“Yapılan hizmet, çektiğimiz zahmete fazlasıyla değecek”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay

, “Salihli ilçemizdeki yağmursuyu sıkıntılarını sona erdirmek amacıyla yürüttüğümüz 25 kilometrelik yağmursuyu hattında ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını yürütüyor. Bu hattın eksikliğinden dolayı yıllarca mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın yüzü MASKİ’nin hizmetleri ile gülmeye başladı. Elbette ki kazıların ana arterler üzerinde yer alması ve metrajın uzunluğu sebebiyle çalışmaların bir anda bitirilmesi mümkün olmuyor. Ancak sonunda ulaşılacak olan hizmet, çektiğimiz zahmete fazlasıyla değecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde olduğu gibi Salihli ilçemizde de ara vermeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.