Şampiyon WUSHU’cular Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Şampiyon WUSHU’cular Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti
Yayınlama: 05.03.2018
A+
A-

Antalya’da düzenlenen WUSHU Türkiye Şampiyonası’ndan başarıyla dönen Bodrumspor WUSHU takımı, kazandıkları madalyalar ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ‘u ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen ve Türkiye genelinden yaklaşık üç bin sporcunun katıldığı WUSHU Türkiye Şampiyonası’nda başarılı dereceler alan Bodrumspor WUSHU takımı, Başkan Kocadon’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete antrenörleri Ali Top ile birlikte şampiyonaya katılan sporcular; Melisa Boyacı, Necan Koç, Baybars Altuntabak, Burak Efe Çoğaş, Deniz Ali Arslan, Serdar Atiktaş, Kaya Latif Evert, Aras Akbaş, Eren Ateş ve Cansın Doğan katıldı.

Şampiyona ve müsabakalar hakkında bilgiler veren Ali Top, Türkiye Şampiyonasına katılımlarına destek olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a sporcular ve aileleri adına teşekkür etti. Bu şampiyonada sadece Bodrum’u değil Muğla ilini de temsil ettiklerini belirten antrenör, “Muğla ilinde tek olan Bodrumspor WUSHU takımına inandığınız ve destek verdiğiniz için size teşekkür ederim. Sizlerin bu destekleriyle önümüzdeki zamanlarda yapılacak olan yurt içi ve yurt dışı şampiyonalardan da başarılarla dönmeye devam edeceğiz. Çünkü sunulan destekler bize ayrı bir motivasyon sağlıyor” dedi.

Antrenör Ali Top, WUSHU’nun ülke genelinde pek çok kitle tarafından bilinmeyen bir spor branşı olduğuna da değinerek Başkan Mehmet Kocadon’a WUSHU hakkında kısa bilgiler verdi. WUSHU’nun binlerce yıl öncesine dayandığını, Çin savunma sanatlarına verilen genel bir isim olduğunu belirtti. Ardından ise WUSHU eğitmeni oğlu Cenkan Top ile birlikte Başkan Kocadon’a birkaç örnek hareket gösterdi.

Türkiye Şampiyonası’nda 17 birincilik, 4 ikincilik, 8 üçüncülük ve takım halinde alınan üçüncülük madalyaları ile birlikte toplam 37 madalya kazanan Bodrumspor WUSHU takımı sporcuları da ziyaret sırasında Başkan Kocadon’a, şampiyonada sergiledikleri performanslardan kısa sunumlar yaptı.

Sporcuların başarılarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kocadon, “Ziyaretiniz ve burada yaptığınız sunum için sizlere teşekkür ediyor, kazandığınız madalyalar için de sizleri tebrik ediyorum. Bodrum Belediye Başkanı olarak siz başarılı genç kardeşlerimle gurur duyuyorum. Ayrıca sizleri yetiştiren Ali Hocamıza ve sizlerin arkasında duran velilerimize de teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Bodrum Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bodrumspor WUSHU takımı daha sonra Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ’ı da makamında ziyaret etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.