Şampiyonluk sevinçlerini Başkan Çelik’le paylaştılar

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ANTALYA’DA YAPILAN MUAY THAİ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİREN, ŞEHZADELER BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SPORCULARI ŞÜKRAN ÖNCÜ VE BEYZA NUR KARABİBER’İ MAKAMINDA AĞIRLADI.

Şampiyonluk sevinçlerini Başkan Çelik’le paylaştılar
Yayınlama: 06.12.2018
A+
A-

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan Muay Thai Avrupa Şampiyonasında dereceye giren, Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Şükran öncü ve Beyza Nur Karabiber’i makamında ağırladı.

Geçtiğimiz ay Antalya’da yapılan Avrupa Muay Thai Şampiyonasına katılarak, Avrupa ikinciliği ve üçüncülüğü kupasını kazanan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Şükran öncü ve Beyza Nur Karabiber Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Şehzadeler Belediyesi olarak sıfırdan yetiştirdikleri sporcuların, Uluslararası arenada büyük dereceler elde ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “14 – 18 Kasım tarihleri arasında 30 ülkeden bin 40 sporcunun katılımı ile Antalya’da yapılan Muay Thai Avrupa Şampiyonasında Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün Sporcuları olan, Şükran Öncü, Avrupa ikincisi, Beyza Nur Karabiber ise Avrupa üçüncüsü olarak dönerek bizleri çok mutlu etmiştir. Bugün gururumuz olan her iki sporcumuzu da makamımızda ağırladık. Göğsümüzü kabartan bu güzel başarıları için kendilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Sporcularımızın yetişmesine büyük gayret gösteren Spor Kulübümüzün Başkanı Ali Özyiğit’e, sporcularımız üzerinde ciddi manada emekleri olan Ediz Barış Hocamıza ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak sıfırdan yetiştirmiş olduğumuz sporcularımızın Avrupa’da güzel dereceler elde etmesi, Ay Yıldızlı bayrağımızı o salonlarda göndere çektirmeleri, İstiklal Marşımızı okutmaları bizim göğsümüzü kabartıyor. Tüm sporcu kardeşlerimiz ile iftihar ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.