Saruhanlı Belediyesi 5 mahalleye kantar kurdu

SARUHANLI BELEDİYESİ, İLÇE MERKEZİ BAŞTA OLMAK ÜZERE, 4 MAHALLEYE SON TEKNOLOJİYE SAHİP 60 TON YÜK KALDIRMA KAPASİTELİ KANTAR KURDU.

Saruhanlı Belediyesi 5 mahalleye kantar kurdu

Saruhanlı Belediyesi, ilçe merkezi başta olmak üzere, 4 mahalleye son teknolojiye sahip 60 ton yük kaldırma kapasiteli kantar kurdu.

Saruhanlı Belediyesi tarafından tarımsal üretimin yoğunlukta olduğu ilçede ihtiyaç duyulan mahallelere kantar kurdu. Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçe genelinde ihracata dayalı tarımsal üretimin yoğunlukta olduğunu, bu nedenle çeşitli mahallelerde kantar ihtiyacı bulunduğunu kaydetti. Oluşan ihtiyacı karşılamak için son 3 yıl içinde ilçe merkezinde sanayi sitesine, bunun dışında Mütevelli, Paşaköy, Kayışlar ve Çullugörece mahallelerinde 60 tonluk kantar kurduklarını ifade eden Yaralı, “Arazisinden ürününü hasat eden çiftçimiz, ürünü tüccara teslim etmeden önce Belediyemizin kantarında tartıp, ne kadar ürün sattığını veya satacağını bilebiliyor. İlçemizde üzüm, zeytin, mısır, domates ve biber üretimi yoğun olarak yapılıyor. Bizlerde çiftçi ve üreticilerimize destek olmak adına böyle bir hizmeti ortaya koyduk” dedi.

Yayınlama: 21.11.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.