Saruhanlı Belediyesi ilçeye aile sağlığı merkezi kazandırdı

SARUHANLI BELEDİYESİ, ALİBEYLİ MAHALLESİNDE BİR SÜREDİR ATIL HALDE BULUNAN 70 YILLIK TAŞ BİNANIN BAKIM VE ONARIMINI TAMAMLAYARAK AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRÜLMESİNİ SAĞLADI.

Saruhanlı Belediyesi ilçeye aile sağlığı merkezi kazandırdı
Yayınlama: 20.11.2018
A+
A-

Saruhanlı Belediyesi, Alibeyli mahallesinde bir süredir atıl halde bulunan 70 yıllık taş binanın bakım ve onarımını tamamlayarak aile sağlığı merkezine dönüştürülmesini sağladı.

Saruhanlı Belediyesi, Alibeyli mahallesinde bir süredir atıl halde bulunan 70 yıllık taş binanın bakım ve onarımını tamamladı. Bina önümüzdeki günlerde Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanıma sunulacak. Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, 1948 yılında inşa edilen ve uzun yıllar Tarım Kredi Kooperatifi binası olarak kullanılan taş binayı atıl kaldığı durumdan kurtardıklarını belirtti. Bahçesinde peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdiklerini dile getiren Yaralı, “Bir süredir atıl halde bulunan binamızın bakım ve onarımını tamamladık. Binanın orijinal halini koruyup aslına uygun olarak fiziksel rehabilitasyonunu gerçekleştirdik. Alibeylili vatandaşlarımız da bu durumdan son derece memnun oldu. Önümüzdeki günlerde, Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere binamızın kullanımını İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne vereceğiz” dedi.

Başkan Yaralı, yeniden kullanıma açtıkları binanın Alibeylili vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.