Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saruhanlı Belediyesi, öğrencileri Pamukkale’ye götürdü

SARUHANLI BELEDİYESİ, BELEDİYENİN DÜZENLEDİĞİ FESTİVAL VE PROGRAMLARDA GÖREV ALAN YILMAZ ŞEHİT MUSTAFA SONKAYA ORTAOKULU HALK OYUNLARI EKİBİNİ PAMUKKALE’YE GEZİYE GÖTÜRDÜ.

SARUHANLI BELEDİYESİ, BELEDİYENİN DÜZENLEDİĞİ

Saruhanlı Belediyesi, belediyenin düzenlediği festival ve programlarda görev alan Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya Ortaokulu Halk Oyunları ekibini Pamukkale’ye geziye götürdü.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’nın talimatı ile düzenlenen gezi kapsamında Pamukkale travertenleri ve Hierapolis Antik kentini gezen öğrenciler Denizli’de keyifli bir gün geçirdi.

Başkan Yaralı, geziyle ilgili yaptığı açıklamada, sosyal belediyeciliğin önemine değinerek ilçede bir çok kez geziler düzenlediklerini dile getirdi.

Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda Kıbrıs Gazilerini KKTC’ye, mahalle muhtarlarını Karadeniz’e gönderdiklerini belirten Başkan Yaralı, vatandaşlara yönelik Çanakkale’ye düzenledikleri gezilerin rutin olarak devam ettiğini kaydetti.

Bu kez de Pamukkale’ye bir gezi düzenlediklerini ifade eden Başkan Yaralı, “Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya Ortaokulumuzun halk oyunları ekibi, Belediyemizin düzenlediği etkinliklerde hiç bir karşılık beklemeden bir çok kez görev aldı. Bizde onlar için bir gezi düzenleyip çocuklarımızı ödüllendirmek istedik. Bu kapsamda öğrencilerimiz Pamukkale’ye gidip güzel bir gün geçirdiler” dedi.