Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saruhanlı’da öğretmenler yemekte buluştu

SARUHANLI TÜRK EĞİTİM SEN İLÇE TEMSİLCİLİĞİNİN HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE DÜZENLENEN YEMEĞE MANİSA TÜRK EĞİTİM SEN İL BAŞKANI MUSTAFA ATALAY VE YÖNETİMİ MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SARUHANLI İLÇE KOORDİNATÖRÜ ALİ AYBARS ÖZBİLGİN SARUHANLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜM MEHMET IŞIK VE ŞUBE MÜDÜRLERİ MANİSA TÜRK SAĞLIK SEN İL BAŞKANI ALİ DAĞLIOĞLU KATILDI.

SARUHANLI TÜRK EĞİTİM SEN

Saruhanlı Türk Eğitim Sen ilçe temsilciliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ’Andımız’ da okundu. Yemeğe katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan sendikanın Saruhanlı İlçe Temsilcisi Serdar Sevinç, “24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun. Biz öğretmenler olarak söz veriyoruz, ’Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür’ nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızda akan asil kanda mevcut olduğunun bilincinde nesiller yetiştireceğiz. ’Ne mutlu Türküm diyene’ derken vakur ve gururlu bir nesil yetiştirmenin hazzı ile varlığımızı Türk varlığına armağan edeceğiz. Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi minnetle ve rahmetle anıyoruz, ruhları şad mekanları cennet olsun.” dedi.

Sendikanın Manisa İl Başkanı Mustafa Atalay ise günün önem ve anlamına ilişkin bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından 2018 yılında emekli olan üyelere plaket verildi. Davete katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık’a sendikanın ilçe temsilcisi Serdar Sevinç tarafından çiçek takdiminde bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Işık ise Türk Eğitim Sen Saruhanlı Şube temsilcisi Serdar Sevinç’e ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Düzenlenen yemeğe Türk Eğitim Sen Manisa İl Başkanı Mustafa Atalay ve yönetimi Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı ilçe koordinatörü Ali Aybars Özbilgin, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürüm Mehmet Işık ve şube müdürleri Manisa Türk Sağlık Sen İl Başkanı Ali Dağlıoğlu katıldı.