Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehidin İzmir’deki Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı

Bu haberin fotoğrafı yok

Batman’ın Gercüş ilçesinde, PKK’lı teröristlerce zırhlı askeri aracın geçişi sırasında tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan 7 askerden biri olan Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus’un İzmir’in Bergama ilçesindeki baba evine acı haber ulaştı.

Batman’ın Gercüş ilçesinde, PKK’lı teröristlerce önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada 7 asker şehit oldu. Şehit olan 7 askerden biri olan Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus’un (28) İzmir’in Bergama ilçesindeki baba ocağına da acı haber ulaştı. Şehidin ailesine acı haber yetkililer tarafından verildi. Aile, Ömer Yiğit’in şehit haberini alır almaz evlerine Türk bayrağı astı.

Şehit askerin, 6 yıl uzman çavuşluk yaptıktan sonra astsubaylığa geçtiği ve bekar olduğu öğrenildi. Şehidin kardeşi Çağrı Ulus’un da astsubay okulunda öğrenci olduğu kaydedildi.

Şehitlerin Memleketleri ve İsimleri de şu şekilde:

İZMİR-Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus

ANTALYA-Şehit Uzman Çavuş Ali Hekim

ANKARA-Şehit  Jandarma Uzman Çavuş Özgürcan İnce

AMASYAŞehit Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Aydın

SAMSUN-Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu

BALIKESİR-Şehit Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer

ESKİŞEHİR-Şehit Uzman Çavuş Neşet Gök

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KANLARINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Din Görevlileri Buluşması’nda yaptığı açıklamada Batman’daki şehit haberleri ile ilgili konuştu. Erdoğan konuşmasında ‘Bugün Batman’da 7 askerimizin şehadetini anmadan geçemeyeceğim. Şehitlerimizin gazilerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Bu gelişmeler düşmanımıza karşı kinimizi daha da arttırmaktadır. Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdüreceğiz’ ifadelerini kullandı.

CHP GENEL BAŞKANI TWİTTER’DAN AÇIKLAMA YAPTI