Şehir Tiyatrosu ‘Entrikalı Dolap Komedyası’nı seyirciyle buluşturuyor

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU TARAFINDAN PRÖMİYERİ GEÇEN SEZON DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NDE YAPILAN VE SEYİRCİLERCE ÇOK BAŞARILI BULUNAN “ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI” BU SEZON DA SEYİRCİYLE BULUŞMAYA BAŞLADI. SEYİRCİLERİN KAHKAHALARLA İZLEDİĞİ KOMEDİ OYUNU AYAKTA ALKIŞLANDI.

Şehir Tiyatrosu ‘Entrikalı Dolap Komedyası’nı seyirciyle buluşturuyor
Yayınlama: 08.11.2018
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından prömiyeri geçen sezon Dünya Tiyatro Günü’nde yapılan ve seyircilerce çok başarılı bulunan “Entrikalı Dolap Komedyası” bu sezon da seyirciyle buluşmaya başladı. Seyircilerin kahkahalarla izlediği komedi oyunu ayakta alkışlandı.

Bir elbise dolabı üzerinden gidilerek şekillenen “Entrikalı Dolap Komedyası”nda Şehir Tiyatrosu oyuncuları başarılı bir performans ortaya koyuyorlar. İki perde olarak sahnelenen oyunda hikâye örgüsü yavaş yavaş yükselirken ikinci perdeyle birlikte zirveye çıkan komedi unsurları seyircilerin keyifli bir gece geçirmesini sağlıyor. Seyircilerin tıklım tıklım doldurduğu salonda sahnelenen oyun, yoğun talep nedeniyle Kasım ayında her Salı akşamı saat 20.30’da sahnelenmeye devam edecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi bir çocuk oyunuyla da onları tiyatroyla buluşturuyor. Bugün saat 10’da ve 14’te çocuklarla buluşan “Süper Kahraman Pak Çocuk” çocuklardan tam puan aldı. Oyun kasım ayı boyunca her çarşamba günü yine çocuklarla buluşmaya devam edecek.

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen her iki oyun da ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Aydınlıları sanatsal faaliyetlerle buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin bir kültür hizmeti olan tiyatro oyunlarına tüm tiyatro severleri davet etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.