Şehit Cihan Güneş Manisa Salihli’de son yolculuğuna uğurlandı

Dün Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine gerçekleştirilen havan mermisi saldırısı sonucu şehit düşen Gelir Uzman Yardımcısı Cihat Güneş son yolculuğuna memlekti Manisa’nın Salihli ilçesinde uğurlandı.

Şehit Cihan Güneş Manisa Salihli’de son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlama: 11.10.2019
A+
A-

Türkiye’nin Suriye’ye gerçekleştirdiği Barış Pınar Harekatı’nın ardından PYD-PKK Terör örgütü Türkiye’nin sınırda bulunan yerleşim yerlerine havan mermisi ile saldırmıştı. Dün Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde havan mermisi düşmesi sonucu şehit olan Cihan Güneş, son yolculuğuna uğurlandı. Manisa’nın Salihli ilçesinde gerçekleşen cenaze törenine Hazine ve Maliye BakAnı Berat Albayrak katıldı. Bakan Albayrak, baba Süleyman Güneş’i teselli etmeye çalıştı.

HAVAN MERMİSİ İLE ŞEHİT DÜŞTÜ

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde yürüttüğü ‘Barış Pınarı Harekatı’nda, Tel Abyad ile Resulayn ilçelerinden teröristler tarafından yapılan roketli saldırı sonucu ilk görev yerinde şehit olan 2 yıl önce Şanlıurfa Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan ve 1 yıldır Akçakale’de görevli olduğu öğrenilen Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş (31) şehit düştü. Bekar olduğu öğrenilen Şehit Güneş’in memleketi Salihli’ye önce acı haberi ulaşırken, daha sonra Türk bayrağına sarılı naaşı ulaştı.

ANNESİ VE KARDEŞİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Şehit Cihan Güneş’in Türk bayrağına sarılı naaşı hava yolu ile şehit olduğu Şanlıurfa’dan Manisa’nın Akhisar ilçesine getirildi. Akhisar’dan karayolu ile Salihli’ye getirilen Güneş’in naaşı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki baba evine getirilip helallik alınırken, daha sonra cenaze namazının kılınacağı Hamidiye Camisine getirildi. Baba Süleyman Güneş metanetini korurken, anne Zekiye ve kardeşi Cansu tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazı sonrası Bakan Albayrak cenaze arabasına binip, şehidin babasına destek olmaya çalıştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.