Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Teğmenin naaşı baba ocağına getirildi

VAN’IN ÇALDIRAN İLÇESİNDE, ASKERİ ARACIN BUZLANMA SONUCU DEVRİLMESİ SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA ŞEHİT OLAN TEĞMEN MUHAMMET CAN SEVİM’İN NAAŞI BABA OCAĞI AYDIN’IN NAZİLLİ İLÇESİNE GETİRİLDİ.

VAN'IN ÇALDIRAN İLÇESİNDE, ASKERİ

Van’ın Çaldıran ilçesinde, askeri aracın buzlanma sonucu devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan Teğmen Muhammet Can Sevim’in naaşı baba ocağı Aydın’ın Nazilli ilçesine getirildi.

İstanbul Tuzla Askeri Akademisi’nden 3 ay önce mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Teğmen Muhammet Can Sevim’in (28) naaşı, Van’da düzenlenen askeri törenin ardından havayoluyla İzmir’e, oradan da helikopterle Nazilli Şehir Stadı’na getirildi.

Şehidin cenazesini karşılayan Nazilli Adliyesi’nde memur olarak çalışan 5 aylık hamile eşi Özlem Sevim ile babası Cahit Sevim ve anne Semra Sevim metanetlerini korumaya çalıştı. Askeri personel ve protokol üyeleri de, şehit yakınlarının yanından bir an olsun bile ayrılmadı. Şehit Teğmen’in 6 ay önce evlendiği eşi ve ailesi, Sevim’in naaşı ve resmine sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit Teğmen Muhammet Can Sevim’in naaşı daha sonra uzun bir araç kuyruğuyla Nazilli Devlet Hastanesi morguna getirildi. Hastaneden alınarak Kocacami’ye getirilecek olan şehidin naaşı, ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak