Şehitler Ortaokulu da ‘Manisa kanım sana feda’ dedi

MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜRK KIZILAYI EGE BÖLGE KAN MERKEZİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL İLE İLKİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İKİNCİ DÖNEMİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ‘MANİSA KANIM SANA FEDA’ PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. MANİSA’NIN ŞEHZADELER İLÇESİNDEKİ ŞEHİTLER ORTAOKULU TARAFINDAN DÜZENLENEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DA VELİLERDEN VE OKUL ÖĞRETMENLERİNDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Şehitler Ortaokulu da ‘Manisa kanım sana feda’ dedi
Yayınlama: 12.10.2018
A+
A-

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi arasında imzalanan protokol ile ilki 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde gerçekleştirilen ‘Manisa kanım sana feda’ projesi tüm hızıyla devam ediyor. Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Şehitler Ortaokulu tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası da velilerden ve okul öğretmenlerinden büyük ilgi gördü.

Okulun hemen karşısında bulunan Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Kızılay Manisa Kan Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, Şehitler Ortaokulu Müdürü Tayfun Sarıbeyler, Şehitler Ortaokulu öğretmenleri, okulun aile birliği üyeleri, veliler ve vatandaşlar katıldı. Okul velileri ve öğretmenlerine yönelik düzenlenen kan bağışı kampanyasına meydandan geçen vatandaşlar da ilgi gösterdi.

“Önce öğrenciler bilgilendirildi”

Şehitler Ortaokulu Müdürü Tayfun Sarıbeyler yaptığı açıklamada, “Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi ve Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi tarafından koordine edilen ‘Manisa kanım sana feda’ projesinin Şehzadeler ilçesindeki bu haftaki durağı Şehitler Ortaokulu oldu. Okul olarak öğrencilerimize bir hafta boyunca kan bağışının önemi anlatıldı. Çocuklarımız da velilerini kan bağışına yönlendirerek yoğun bir katılım olmasını sağladılar. Bu bağlamda projeye destek olan tüm velilerime teşekkür ediyorum” diyerek kampanyaya 200’ün üzerinde bir katılım beklediklerini söyledi.

Proje sayesinde geçen dönem çok kısa bir sürede 7 bin ünitenin üzerinde kan toplanırken bu yıl rakamın çok daha fazla olması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.