Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehzadeler’den eğitime bir destek daha

KURULDUĞU GÜNDEN BERİ EĞİTİME HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREN ŞEHZADELER BELEDİYESİ, OKULLARA DESTEĞİNİ ARTIRARAK DEVAM ETTİRİYOR. İLÇEDEKİ LOKMAN HEKİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NİN BOYA TALEBİNDE BULUNDUĞU ŞEHZADELER BELEDİYESİ TALEBE SESSİZ KALMAYARAK ÇALIŞMALARA BAŞLADI. BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK’İN TALİMATIYLA EKİPLER OKULU BAŞTAN BAŞA BOYAYARAK ÖĞRENCİLERİN DAHA GÜZEL BİR BİNADA EĞİTİM ALMASINI SAĞLADI.

KURULDUĞU GÜNDEN BERİ EĞİTİME

Kurulduğu günden beri eğitime her türlü desteği veren Şehzadeler Belediyesi, okullara desteğini artırarak devam ettiriyor. İlçedeki Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin boya talebinde bulunduğu Şehzadeler Belediyesi talebe sessiz kalmayarak çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in talimatıyla ekipler okulu baştan başa boyayarak öğrencilerin daha güzel bir binada eğitim almasını sağladı.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dağdelen, “FETÖ’nün elinde olan okulumuz 15 Temmuz darbe girişiminden sonra devlete geçti. Ancak okulumuzun fiziki yapısında sıkıntılar vardı. Boyaları kötü bir hale gelmişti. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alması için bizlere her zaman destekte bulunan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e talepte bulunduk. Sağ olsun başkanımız talebimizi yerine getirdi. Belediyeden gelen ekiplerimiz okulumuzu güzel bir şekilde boyadı. Okulumuz eskisine göre daha güzel oldu. Katkılarından dolayı Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ediyoruz” dedi.