Şengül İlk kez Oy Kullanacak Gençlerle Bir Araya Geldi

Şengül İlk kez Oy Kullanacak Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 24 Haziran seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerle ‘İlk Oyum İlk Sohbetim’ teknesinde buluştu. Şengül, körfez turu yapan teknede gençlerden gelen soruları cevapladı.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği ‘İlk Oyum İlk Sohbetim’ teknesi her gün yeni bir konukla demir alıyor. Bu yıl ilk kez oy kullanacak gençlerin ağırlandığı teknenin bu seferki konuğu AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül oldu. Körfez turu boyunca gençlerden gelen soruları cevaplayan Başkan Şengül, Ak Parti hükümetlerinin gençlere yönelik hizmetlerini anlattı. Gençlerden 24 Haziran için destek sözü aldı.

İnciraltı’ndan kalkan tekne ile Konak Pier’e kadar gelen Başkan Şengül daha sonra Bornova’da Ak Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara katılmak üzere ayrıldı. Gençler ise tekne ile körfez turunu ve seçim sohbetlerini geç saatlere kadar sürdürdü.

“Yüreğimizi ortaya koyacağız”

Bornova Meydanında düzenlenen iftara katılan ve iftara katılanlara hitap eden Başkan Şengül, gönül sofrasında buluşmanın önemine dikkat çekti. “Bizim gönül soframızda herkese yer var. Bizim gönül soframızda birlik ve beraberliği isteyen; sevgiyi, hoşgörüyü, kardeşliği isteyen, vatanını, milletini seven, kendini vatanı milleti için adamış herkese yer var” diyen Şengül, Ramazan ayı boyunca İzmir ve ilçelerinde yaklaşık 400 bin kişiyi Gönül Sofrası adını verdikleri iftar programlarında ağırlayacaklarını kaydetti. Şengül, “Biz bu seçim çalışmasını yaparken İzmir’de yaklaşık 400 bin kişiye bu sofralarımızı kurduk, herkese gönlümüzü açtık, herkesi davet ettik. Herkes Ak Partili olmak zorunda değil, herkes Ak Partiye oy vermek zorunda değil. Ama herkes birbirine saygı duymak zorundadır. Kinle, nefretle birbirimize karşı çıkmayacağız. Birbirimize sevgi ile hoşgörü ile bakacağız ve demokratik koşullar içerisinde seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu.

Vatandaş kime inanıyorsa ona oyunu verecek

“Herkes çıkıp vatandaşa yüreğini açacak, sevgisini açacak vatandaşımız da kime inanıyorsa, kime güveniyorsa oyunu ona verecek” diyen Başkan Şengül, bu süreçte dik duracaklarının da mesajını verdi. Şengül, “Bizim bağımsızlık mücadelemiz devam ediyor. Vatan aşkıyla çalışıyoruz ve hiç yorulmuyoruz. Tüm kardeşlerimizle, tüm inanmışlarla yolumuza 24 Haziran’a kadar durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Siz ne kadar yüreğimizi ortaya koyarsak, liderimizin arkasında ne kadar dik durursak o da tüm dünyaya karşı dik durur, mazlumların yanında olur ve sesi gür çıkar” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Şengül, iftar programı sonrasında da ev, esnaf ve seçim koordinasyon merkezlerine yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

Yayınlama: 09.06.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.