Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sevindik Bahtiyar’ı Bağrına Bastı

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile birlikte Sevindik Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti.

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir




Bahtiyar, pazarcıların problemlerini dinledi çözümleri için önerilerini anlattı. Denizli’nin üretim toplumundan tüketim toplumuna dönüştüğünü ve bunu değiştirebilecek Denizli’yi yeniden üretimin merkezi yapacak ‘Üreten Denizli Modeli’ni anlatan Bahtiyar Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde coşku ve alkışlarla karşılandı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Sevindik-Bahtiyari-Bagrina-Basti-2.jpg

Denizli’nin en büyük semt pazarlarından birisi olan Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde esnafımızın da vatandaşlarımızın da yüzleri gülecek diyen Bahtiyar pazarcılardan haksız alınan paralar konusunu göreve geldiklerinde çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

SEVGİ SELİ İLE KARŞILANDI

Sevindik kapalı pazaryeri ziyaretinin ardından Millet İttifakı’nın Honaz Adayı Yüksel Kepenek’in seçim ofisi açılışı için Honaz’a geçen Bahtiyar Honaz’da sevgi seli ile karşılandı.

CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayları Şeniz Doğan, Birsen Çelik, Türkan Keyik ve çok sayıda vatandaşın katıldığı seçim ofisi açılışında konuşan İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Honaz’ımızın problemlerini biliyoruz, çözüm yollarını biliyoruz. Yüksel Hocamız ile birlikte Honaz’ımızı Denizli’nin marka ilçelerinden birisi yapmak için göreve talibiz. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Sevindik-Bahtiyari-Bagrina-Basti-4.jpg

DEĞİŞİM İSTEĞİ AŞİKAR

Honaz seçim ofisi açılışının ardından Millet İttifakı’nın İYİ Parti’li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’a, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ile birlikte Denizli’nin en büyük alışveriş merkezlerinden birisi olan Forum Çamlık’ta mağazaları dolaşan Bahtiyar, AVM esnafı ile sohbet etti.

Denizlililerin değişim istediğini ve bunun için 31 Mart’ta sandığın en büyük fırsat olduğunu belirten Bahtiyar, “Denizli’miz artık bu eskimiş ben yaptım oldu zihniyetinin yerine kendisinin sözünün dinlendiği ortak akılla yönetilen, kendi kaynaklarını yine kendisi için harcayan, ekonomisi güçlü bir Denizli için bizlere destek verecekler” ifadelerini kullandı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Sevindik-Bahtiyari-Bagrina-Basti-5.jpg