Sezen Zambak’a Ege Üniversitesi’nde hüzünlü veda!

Kampüs içinde sulama yapan traktörün altında kalarak hayatını kaybeden Sezen Zambak için geçen sene mezun olduğu Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinde tören düzenlendi.

Sezen Zambak’a Ege Üniversitesi’nde hüzünlü veda!

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan Ege Üniversitesi kampüsünde dün öğle saatlerinde sulama traktörünün altında kalarak hayatını kaybeden Sezen Zambak (23) için geçen sene mezun olduğu ve Ar-Ge elemanı olarak çalıştığı Ege Üniversitesinde tören düzenlendi. Ziraat Fakültesinde yapılan törene Sezen’in ailesi, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, öğretim üyeleri ve arkadaşları katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu törende konuşan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, acılarının çok büyük olduğunu söyledi. Budak, “Dün yaşadığımız elim kaza sonucunda Sezenimizi kaybettik. Ege Üniversitesi ailesi olarak büyük bir şok ve sarsıntı içindeyiz. Her şeyden önce bir baba olarak Sezen’in babası Metin Bey ve annesi Kevser Hanım ile kız kardeşi Damla’nın acısını yürekten hissediyorum. Sezen, üniversitemizin gururu. Acımız çok büyük ve bu acımız hayat boyu bizimle kalacak. Sezen’i sadece yüreğimizde değil, adını üniversitemizde yaşatmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Törenin ardından Sezen Zambak ’ın cenazesi, namazın kılınacağı camiye götürüldü.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İzmir’de Ege Üniversitesi kampüsü içinde traktörün altında kalarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki genç kız son yolculuğuna uğurlandı.

Ege Üniversitesi kampüsü içinde sulama traktörünün altında kalarak hayatını kaybeden Sezen Zambak (23), son yolculuğuna uğurlandı. Geçen sene dereceyle mezun olduğu ve AR-GE ekibinde yer aldığı Ege Üniversitesinde yapılan törenin ardından Çakmak’ın cenazesi Çiğli’deki evinin yanında bulunan Yaka Camii’ne getirildi. Cenazeye talihsiz genç kızın ailesinin yanı sıra akrabaları ve arkadaşları katıldı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak da cenaze törenine katılarak acılı aileye destek oldu. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Kılınan namazın ardından Çakmak’ın cenazesi Çiğli Mezarlığı’na defnedildi.

Denizli haberleri için tıklayın!

Ege Üniversitesi Haberleri için tıklayın!

Yayınlama: 17.09.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.