Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokak Magandaları Yok Artık Dedirtti

AYDIN’DA İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLAR İÇİN OLUŞTURULAN KIZILAY’A AİT KIYAFET BANKASI KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ YA DA KİŞİLERCE PARÇALANDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Aydın’da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oluşturulan Kızılay’a ait kıyafet bankası kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce parçalandı. Yaşanan durum gören herkesi üzerken kıyafet bankasını parçalayıp içindeki kıyafetleri de yola döken kişi ya da kişilerin arandığı belirtildi.

Aydın’da bir süre önce şehrin değişik noktalarına ‘Alan el ile veren el birbirini görmesin, ihtiyaç sahipleri üzülmesin’ düşüncesi kıyafet bankaları kuruldu. Vatandaşlar temiz ve giyilebilir durumdaki kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine bu yöntem ile ulaştırıyordu. Gece yarısı Aydın Efeler ilçe merkezi Batı Gazi Bulvarı üzerinde bulunan kıyafet bankasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Yaşanan durumun üzüntü verici olduğunu belirten vatandaşlar, “İhtiyacı olan herkes bırakılan kıyafetleri alabilir ama bunu zarar vermek normal bir insanın işi olamaz” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler.