Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Soma’ya 2 milyon liralık spor yatırımı

MANİSA’NIN SOMA İLÇESİNE 2 MİLYON TL’LİK YATIRIMLA İNŞA EDİLECEK OLAN SPOR SALONU VE HALI SAHANIN YAPIM PROTOKOLÜ, AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ÖZKAN VE SOMA BELEDİYE BAŞKANI ALİ TULUP’UN KATILIMIYLA SPOR TOTO TEŞKİLAT BAŞKANLIĞINDA İMZALANDI.

MANİSA’NIN SOMA İLÇESİNE 2

Manisa’nın Soma ilçesine 2 milyon TL’lik yatırımla inşa edilecek olan spor salonu ve halı sahanın yapım protokolü, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’un katılımıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığında imzalandı.

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşmüş, Manisa ve Soma ilçesinin bu alandaki eksiklerini dile getirmişti. Görüşme sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Bakan Kasapoğlu’nun talimatıyla Soma’ya gelerek yerinde incelemelerde bulunmuştu. Yoğun çalışmalar ve temaslar sonucunda, Soma Belediyesi ile Spor Toto Başkanlığı arasında ilçeye yapılacak 2 milyon TL yatırım maliyetli spor salonu ve halı saha için protokol imzalandı. Yatırımın tamamını Spor Toto Başkanlığının üstlendiği protokol imza törenine, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup birlikte katıldı. Milletvekili Özkan, tamamlandığında tüm halkın kullanımına açık olacak tesislerin hem Manisa hem de Soma halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Özkan, “Protokolü imzalanan yatırımlar için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Toto Teşkilatı Başkanımız Bünyamin Bozgeyik olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tesisler inşallah en kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Manisa ve ilçelerinin ihtiyaçlarının farkındayız. Önümüzdeki dönemde halkımızın ihtiyaç duyduğu yatırımlar artarak devam edecek. Bizler de planlanan bu yatırımların sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.