Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sosyal Medya Denizli’yi ve Bakan Zeybekci’yi Konuştu

Bu haberin fotoğrafı yok

#TürkiyeEkonomisiEminEllerde  etiketiyle yapılan paylaşımlar birkaç saat içinde Türkiye gündeminde en çok konuşulanlar arasında ilk sırada yer aldı.

Denizli İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in ilk paylaşımıyla başlayan hastag çalışması kısa bir sürede Türkiye Gündeminde ilk basamaklara tırmanarak ardından birinciliğe oturdu ve  uzun süre birinciliği kimseye kaptırmadı.

İlk paylaşımın üzerinden saatler geçmesine rağmen binlerce medya kullanıcısı tarafından konuşulmaya devam eden #TürkiyeEkonomisiEminEllerde hastag’i ile Denizli hemşehrileri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye hem sahip çıktı, hem de ekonomi alanındaki başarılarından dolayı teşekkür etti.

”İstikrar devam edecek”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Türkiye ekonomisini baltalamak için içeride ve dışarıda pek çok kirli algı operasyonlarına rağmen Türkiye büyümeye devam ediyor. Denizlimizin Gururu Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci sayesinde ‘ Türkiye Ekonomisi Emin Ellerde ’,  istikrar devam edecek ”  diyerek;  başta tüm Denizlili hemşehrileri olmak üzere  hastag’e Türkiye’nin farklı illerinden destek veren tüm sosyal medya kullanıcılarına teşekkür etti.